Drs. Anne de Graaf

– GZ-psycholoog

– ACT therapeut

– EMDR  practitioner

Senior Schematherapeut

GGZ Kwaliteitsstatuut (PDF)

BIG-registratie nr: 9062669325

Certificaat LVVP

Lidmaatschap LVVP

 

 

Werkdagen: maandag (online), dinsdag, woensdagochtend, vrijdag

 

Na mijn opleiding psychologie aan de Universiteit Utrecht, heb ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd in Amsterdam. De eerste jaren van mijn werkcarrière heb ik bij het VU Medisch Centrum doorgebracht, waar ik werkte met mensen met lichamelijk onverklaarde klachten, chronische en terminale ziektes en mensen met psychische klachten als reactie op een lichamelijke ziekte of aandoening.

Daarna heb ik tien jaar gewerkt in een GGZ-instelling en verslavings-zorginstelling, waar ik werkte met mensen met diverse psychische klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Ook heb ik bij een revalidatiecentrum gewerkt, waar mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten werden behandeld.

Naast mijn werk heb ik altijd opleidingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en de nieuwste behandelingen te kunnen toepassen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, waarbij ik me vooral gespecialiseerd heb in EMDR, ACT en schematherapie. Mijn interesse gaat vooral uit naar hoe wij de invloed van herinneringen en daar aan gekoppelde gevoelens uit het verleden kunnen verminderen dan wel mee leren omgaan en je je in het heden meer kan richten op wat nu belangrijk voor je is en je daar naar kan handelen.

Samen met Trudi ben ik Psychologen Praktijk Bunnik gestart, omdat ik iemand die hulp nodig heeft direct hulp wil kunnen bieden en een behandeling wil kunnen bieden die op de persoon is afgestemd.

In mijn werk als psycholoog vind ik het belangrijk om samen aan de klachten te werken en te onderzoeken wat zorgt dat bepaalde klachten niet veranderen. Ik stel me open en gelijkwaardig op in het contact en het is belangrijk voor mij dat ik betrouwbaar en transparant ben in het contact.

In mijn dagelijks leven als moeder van drie kinderen, partner en vriendin geniet ik van mijn vrije tijd door met anderen samen te zijn.
Ik houd van lezen, samen eten, hardlopen, films kijken en het bezoeken van concerten.

Anne de Graaf