Drs. Janneke Horseling

Psycholoog
(GZ-psycholoog i.o.)

In 2006 ben ik afgestudeerd in de klinische- en gezondheidspsychologie aan de universiteit van Leiden. Een aantal jaar later heb ik mij gespecialiseerd in de gerontologie en ben ik gaan werken als psycholoog in de ouderenzorg. Naast mijn werk bij Psychologen Praktijk Bunnik ben ik werkzaam in een verpleeghuis voor mensen met dementie. In het verpleeghuis begeleid ik bewoners, hun familie en de zorgteams bij het omgaan met gedragsveranderingen, fysieke- en cognitieve problemen.

Ik heb een aantal jaar een psychologen praktijk op Malta gehad. Hier werkte ik met jongeren, volwassenen en ouderen met uiteenlopende klachten, voornamelijk angst- en stemmingsklachten. Door deze ervaring is het ook mogelijk om bij mij therapie in het Engels te volgen. Ik ben geschoold
in de cognitieve-gedragstherapie. Op dit moment volg ik de opleiding tot GZ-psycholoog om mij verder te verdiepen in mijn vakgebied.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door samenwerking, waarbij we samen de behandeling actief vormgeven. Ik vind het mooi om te zien hoe psychologische klachten opklaren gedurende de behandeling. Bij de positieve veranderingen zullen we regelmatig stilstaan.
Ik ben in Bunnik werkzaam op de dinsdag.

Naast mijn werk ben ik getrouwd en moeder van twee jonge kinderen. Ik ben graag buiten en houd van dans, lezen en reizen.