Aanmelden
Uw huisarts kan u verwijzen naar onze praktijk via zorgdomein. Zodra wij de verwijzing binnen hebben, bellen wij u voor het maken van een afspraak.
U kunt ook zelf bellen voor het inplannen van een afspraak. Indien u wilt overleggen of behandeling bij een psycholoog iets voor u is, kunt u contact met ons opnemen.

Telefoon: 030 – 760 17 80

Wachttijden 08-05-2024

Locatie: Psychologenpraktijk Bunnik

Intakegesprek: 10 weken

Behandelingswachttijd: 2 weken

Extra informatie:

Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen (de treeknormen).


Het Oude Raadhuis
Dorpsstraat 2
3981 EB Bunnik
Telefoon:  030 760 17 80


Gezondheidscentrum Kromme Rijn
Laan van Broekhuijzen 10
3981 XB Bunnik

De praktijk is geopend:
Ma t/m Vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Maandag- en dindsdagavond tot 19.00 uur.

Door het versturen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met onze voorwaarden.
Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om een inschatting te maken of wij u kunnen helpen. Als dat zo is plaatsen we u op onze wachtlijst maar dat betekent niet dat u al bij ons in zorg bent. Mochten tot de start van het intakegesprek waarin definitief duidelijk wordt of wij u kunnen helpen uw klachten toenemen dan dient u contact op te nemen met uw huisarts.