Drs. Trudi van Bentum

 

– GZ-psycholoog

– Registerpsycholoog NIP

– EMDR therapeut

GGZ kwaliteitsstatuut (pdf)

BIG-registratie nr: 49066756125

LVVP Lidmaatschap

Certificaat praktijkvisitatie

Na mijn Gymnasium opleiding ben ik gaan werken in het bedrijfsleven waar ik diverse korte opleidingen heb gevolgd. Ook ben ik werkzaam geweest als leidinggevende. In deze periode heb ik veel geleerd over gedrag van mensen in organisaties waardoor mijn interesse ontstond om, alsnog, een universitaire opleiding te volgen.
Ik ben psychologie gaan studeren, aanvankelijk met de voorkeur voor Organisatiepsychologie maar als snel heb ik gekozen voor de afstudeerrichting Klinische Psychologie. Hierna heb ik een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd. In deze periode heb ik ook bij een eerstelijns psychologenpraktijk gewerkt. Vervolgens heb ik vele jaren gewerkt bij verschillende GGZ instellingen binnen de Gespecialiseerde GGZ, zowel met volwassenen als met kinderen en jongeren. Hierdoor heb ik veel ervaring in een breed  scala van psychische problemen zoals vermeld bij klachten en problemen op onze website bij zowel kinderen als jongeren als volwassenen. Deze ervaring is alleen maar groter en breder geworden, mijn ontwikkeling staat niet stil. In mijn werk als behandelaar vind ik het belangrijk om de mens als geheel te zien, eenieder is meer dan alleen maar zijn/haar problemen. Mijn werkwijze is open, eerlijk en transparant waarbij samenwerken in een veilige en vertrouwde sfeer centraal staat. Dit vormt de kern van mijn werk als GZ-psycholoog.

In mijn dagelijkse leven als oma, moeder, Trudi, echtgenote en vriendin geniet ik van mijn dierbaren en van het leven in al en van het leven in al zijn facetten; sporten, humor, lezen, dansen, motorrijden, koken en gezellig samen eten.

Trudi van Bentum

 

Tulp

Het was de stilte

van de korte dagen

waarin ik

op de tast verzamelde

schil over schil

mezelf omarmde

 

Leerde groeien.

Ik kom boven nu de tijd

met  zachte vingers

de aarde strijkt

beken met vurig hoofd

de kleur van mijn hart.

Anje Gnodde